Технології визначають майбутнє! АгроКомплекс – виставка ефективних рішень для агробізнесу

14 листопада 2019, 20:08
м. Київ

Технології визначають майбутнє!

АгроКомплекс – виставка ефективних рішень для агробізнесу

 

     29-31жовтня гуртківці кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин разом із керівником відвідали виставку “Агрокомплекс», що відбулась у Міжнародному виставковому центрі. Організатором виставки був ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

        «АгроКомплекс» – міжнародна виставка ефективних рішень для аграрного бізнесу, яка презентує весь комплекс передових технологій для підвищення конкурентоспроможності виробництва відповідно до світових викликів та глобальних змін.

       Як комунікаційний майданчик «АгроКомплекс» мав два головних завдання:

1. Задати прогресивний вектор руху аграрному бізнесу України шляхом презентації міжнародного досвіду, передових технологій, трендів та запитів ринку.

2. Презентувати досягнення та потенціал агропромислового комплексу України світовій спільноті, що сприятиме бізнес-просуванню національних виробників на міжнародних ринках.

ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ, ЩО БУЛИ ПРЕДСТАВЛЕНІ НА ВИСТАВЦІ:

·         Добрива та засоби захисту

·         Біологічні препарати

·         Селекція та насінництво

·         Тепличні технології

·         Точне землеробство та діджитал-рішення

·         Техніка та обладнання

·         Зернове господарство

·         Внутрішньогосподарська логістика

·         Обладнання для переробки с. г. продукції

·         Нішові напрямки виробництва с. г. продукції

·         Промислове бджільництво та джмільництво

·         Фермерське та крафтове виробництво

·         Альтернативна енергетика та біоенергетика

·         Фінансові та страхові інструменти

        Гуртківцям було цікаво взяти участь у конференціях: «Збільшення прибутків в агробізнесі 2019» (Організатори: Sapienza media; ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», «Продуктивне бджільництво в Україні. Експортний потенціал, стратегічні напрямки розвитку» (Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»; Спілка пасічників України) та Бізнес-форумі IT-Corner 2019: тренди, технології, майбутнє для агро 4.0 (Організатори:ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»; DroneUA).

Цікавим також було нагородження переможців конкурсу «Кращий молодий агроном 2019» А Презентація результатів експериментального проекту «162 га цифрового поля» (Організатори: Компанія «Ландтех»; Миколаївський національний аграрний університет; ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Міжнародна конференція:«Ефективна теплиця – нові підходи, реальні прибутки»(Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»; Асоціація «Теплиці України»; Національний університет біоресурсів і природокористування України) показали нашим студентам чого можна досягнути, впроваджуючи в життя свої знання і здобутки.

        Міжнародна виставка «Продуктивне бджільництво» стала найбільшою професійною подією на ринку України в сфері бджільництва! 30 компаній-учасниць на площі більше 650 м2 створили незабутню атмосферу для відвідувачів виставки. Гуртківці, так як і аграрії, промислові пасічники та бджолярі-любителі отримали змогу комплексно оцінити здобутки як українських, так і іноземних експонентів, придбати все необхідне для своїх пасік та відвідати масштабну конференцію «Продуктивне бджільництво в Україні.

        Науково-практичний семінар: «На крок попереду: біотехнології в аграрному бізнесі» (Організатор: ГК БІОНОРМА), а також семінар: «Вовчок соняшниковий – впевнені кроки до перемоги» (Організатор:ТОВ “Євросем”) зацікавили багатьох студентів.

        31 жовтня ми взяли участь у ДНІ МОЛОДОГО СПЕЦІАЛІСТА. Це вже 7-й захід, на якому відбувається ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ. Організатори:ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»; Портал «Агрокар’єра»; ДП ННЦ «Агроосвіта» намагались провести свій захід максимально цікаво та корисно для майбутніх фахівців.

        Також на виставці ми зустріли наших випускників, які успішно працюють у фірмах та компаніях України та інших країн.

 

 

Ольга Дмитрієва, керівник гуртка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook