Викладачі кафедри садівництва - експерти телевізійної програми "Ранок у мегаполісі"

21 грудня 2019 року
ТРК "Київ"

Як доглянути за плодовим садом влітку? Як зібрати максимальні врожаї суниці? Як виростити на своїй присадибній ділянці екзотичні рослини?Цим та іншим питанням було присвячено один з випусків програми «Ранок у мегаполісі» на телеканалі "Київ".

Експертами в студії ТРК "Київ", 10.06.2019 р. були викладачі кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка НУБіП України: доцент Юрій Андрусик та асистент Вячеслав Оніщенко.

Символічно, що гостем студії «Ранок у мегаполісі» цього дня був також і завідувач науково-дослідної лабораторії садівництва та виноградарства Національного еколого-натуралістичного центру (НЕНЦ) МОН України – наш колега та давній приятель Петро Мазур.

Кафедра садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка підтримує тісні стосунки з НЕНЦ, а кращі представники учнівської молоді, завдяки високому рівню теоретичної й практичної підготовки здобутої за час навчання у Центрі та олімпіаді для вступу в НУБіП, яка дає можливість отримати 20 додаткових балів до балу сертифікату ЗНО з певного предмету щороку стають студентами агробіологічного факультету Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України.

Маємо надію, що спільна профорієнтаційна робота університету та центру учнівської молоді в ефірі ТРК Київ значною мірою вплине на вибір професії та майбутнього місця навчання не одного випускника школи. А корисні поради від експертів Юрія Андрусика і Вячеслава Оніщенка (НУБіП) та Петра Мазура (НЕНЦ) стануть в нагоді жителям мегаполісу та усім хто переглянув телепередачу. 

Бажаємо успіхів усім українським дачникам у догляді за своїми садами та ягідниками

Доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

Наталія Шевчук


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook