Семінар «Техніка та технології датського виробника овочевої техніки ASA-LIFT (Sorö)

11 грудня 2019 року
ауд. 202, корпус 11
Семінар «Техніка та технології датського виробника овочевої техніки ASA-LIFT (Sorö)»
 
11 грудня 2019 року в 11 корпусі НУБіП України відбувся семінар «Техніка та технології датського виробника овочевої техніки ASA-LIFT (Sorö)» за участю студентів та викладачів факультетів механіко-технологічного та конструювання і дизайну загальною чисельністю біля 200 учасників.
Організував семінар доцент кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. П.М. Василенка Волянський М.С. за сприяння керівництва механіко-технологічного факультету.
Представник датського виробника овочевої техніки ASA-LIFT VladimirBokk та представники його дилерської компанії в Україні ТОВ «Агролінії» - Луценко Олександр Олександрович та Бабій Євген Михайлович ознайомили учасників семінару з технікою, яку виробляє завод та технологіями збирання овочевих культур. Семінар викликав велику зацікавленість його учасників. Були питання та дискусії.
Далі VladimirBokk,О. О. Луценко і Є. М. Бабій ознайомилися з навчальною базою кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. П.М. Василенка та відзначили її високий сучасний рівень, а на зустрічі з деканом механіко-технологічного факультету професором Ярославом Миколайовичем Михайловичем висловили бажання створити навчальний клас овочевої техніки ASA-LIFT.
Для довідки:
- датський виробник овочевої техніки ASA-LIFT (Sorö) входить в групу компанії «Grimme - німецького виробника повної лінії картопляної, бурякової і овочевий техніки. Крім того, до цієї групи входять: головний завод Grimme Landmaschinenfabrik в м. Дамм (Завод №1) та в м. Рісто (Завод №2), північноамериканський виробник картопляної техніки Spudnik (Blackfoot / Idaho) та німецький виробник бурякової техніки Kleine (Salzkotten / Nordrhein-Westfalen).
В області картопляної, бурякової і овочевий техніки група компанії Grimme пропонує виробничу програму, яка включає понад 150 варіантів машин.
Збут машин здійснюється в більш ніж 120 країнах світу, завдяки спеціалізованим дилерам.
Власні дочірні підприємства зі збуту і сервісу розташовані в найважливіших регіонах Великобританії, Франції, Данії, Польщі, Ірландії, Нідерландах, Росії, США, Китаю, Бельгії та Туреччини.
В Україні підприємство веде свою активність з 1996 року, накопичуючи цінний досвід адаптації машин до специфіки місцевих грунтово-кліматичних умов і вимог споживачів.

Дилерами в Україні є «Агролінія» та «Приватлізинг». 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook