Осінній бал!

23 жовтня 2019, 18:00
Національний університет біоресурсів і природокористування України

 

   Осінь – прекрасна золота пора. Національний університет біоресурсів та природокористування України щорічно влаштовує Осінній Бал. У прекрасній залі збираються представники з кожного факультету, які демонструють свої вміння та таланти. Факультет  захисту рослин, біотехнологій та екології виступає головним організатором свята.

   Цього року честь представляти факультет випала парі прекрасних людей.  Усі тонкощі віденського вальсу вивчала студентка 2 курсу, 2 групи, спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»  - Пелешко Анастасія та її наставник, ще й до того куратор групи  - Бабицький Андрій Ігорович, викладач кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, доцент, кандидат біологічних наук. Факультетська пара викладач – студент продемонстрували свої таланти, вміння та найголовніше – зацікавленість у студентському житті нашого університету.  Кожного року, під час свята обирають Короля та Королеву, проте незалежно від результатів, ми точно знаємо хто тут Король та Королева.

   Адміністрація факультету дякує Андрію Ігоровичу та Анастасії за проявлені здібності та натхнення, які супроводжували їх протягом усього періоду підготовки!

 

  

  

 
Доцент кафедри
Нестерова Наталія
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook