Декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович підвів підсумки діяльності факультету за рік та окреслив наступні завдання

27 грудня 2019 року
механіко-технологічний факультет

    26 грудня на конференції трудового колективу декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович представив звіт про підсумки діяльності факультету за 2019 рік та завдання на наступний навчальний рік. В роботі конференції прийняв участь представник ректорату, помічник ректора Денис Рудень.


  Декан провів аналіз вступної кампанії, зокрема відмітив посилення профорієнтаційної діяльності НПП. На факультеті продовжено удосконалення матеріальної бази, перше місце в цьому питанні займає кафедра сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка. У поточному році було проведено акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми: “Автомобільний транспорт” для ОС «Магістр». Акредитовано спеціальність та напрям підготовки фахівців ОС «Бакалавр». Також цього року педколектив нашого факультету поповнився трьома докторами наук та одним кандидатом технічних наук, троє НПП отримали звання доцента. Ярослав Миколайович відмітив високий рівень проведення святкових заходів, присвячених 90-річчю факультету.
    Головними завданнями на наступний рік для всього колективу факультету є: удосконалення концепції проведення профорієнтаційної роботи; покращення якості освітнього, наукового, дослідницького процесів шляхом підвищення професійної кваліфікації молодих науково-педагогічні кадрів; збільшення кількості публікацій НПП факультету у виданнях наукометричних баз SCOPUS; сприяння ширшого залучення студентів та викладачів до культурних, спортивних, інтелектуальних конкурсів; продовження робіт щодо співпраці з провідними компаніями з виробництва сільськогосподарської техніки для покращення матеріальної бази та залучення новітніх зразків обладнання в навчальний процес.

    Помічник ректора Денис Миколайович Рудень схвалив звіт декана факультету, а колективу побажав творчих успіхів та наукових здобутків в наступному році. Також, ним було запропоновано шляхи більш якісного проведення профорієнтаційної роботи з використанням відеороликів про університет.
Участь в обговоренні звіту взяли завідувач кафедри механізації тваринництва Василь Хмельовський, завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Валерій Войтюк, завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища Олександр Войналович, завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Геннадій Голуб, завідувач кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Петро Овчар, завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Юрій Гуменюк та директор НДІ техніки та технологій АПК Іван Роговський.

   Позитивно оцінивши роботу колективу, виступаючі зазначили інтенсивний розвиток факультету, наголосили на важливості розвитку науково-дослідної, навчальної робіт та запропонували схвалити представлений звіт. Трудовий колектив одноголосно підтримав звіт декана факультету.
   Наступним питанням було обрання членів Вченої ради НУБіП України від механіко-технологічного факультету. Рішенням трудового колективу до складу Вченої ради НУБіП України було обрано Войтюка Дмитра Григоровича, к.т.н., професора кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка, члена-кореспондента НААН України; Роговського Івана Леонідовича, к.т.н., доцента кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка; Братішка В’ячеслава В’ячеславовича, д.т.н., старшого наукового співробітника, доцента кафедри механізації тваринництва.


   Наприкінці Ярослав Миколайович привітав колектив з наступаючим Новим роком та побажав натхнення в подальшій роботі.

 

Голова профбюро механіко-технологічного факультету Оксана Ачкевич

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook