Змінюємося самі та змінюємо світ довкола себе

20 вересня 2019 року

  

Аспірантка кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Людмила Горбата у рамках «Літньої школи місцевого самоврядування 2019» відвідала місто Замость (Польща)
У межах проекту «Літня школа місцевого самоврядування 2019» минулого року відбулася поїздка в м. Замость Люблінського воєводства Республіки Польщі, яка організована громадською організацією «Центр громадянських ініціатив» та Представництвом Фонду Фрідріха Науманна в Україні.
Уже кілька років поспіль, аспірантка кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Людмила Горбата, яка працює над дисертаційним дослідженням з теми «Інформаційна відкритість діяльності органів публічної влади», є активною учасницею «Літніх шкіл місцевого самоврядування».
Під час візиту до польського міста Замость відбулися зустрічі з президентом міста Анджеєм Внуком та його заступниками, відвідини муніципальних об'єктів, ознайомлення з культурним потенціалом міста. Особливо вразили проекти з розвитку міста та масштабність змін завдяки співфінансуванню з ЄС. Велика увага надається реалізації проектів з соціального захисту громадян міста, піклування про жителів, зокрема про молодь.
Також учасникам заходу детально розповіли про стратегію розвитку міста, етапи її реалізації, способи залучення інвесторів, підготовку інвестиційних ділянок та перспективи на майбутнє.
Варто зазначити, що Західна Школа Самоврядування (ЗШС) – це проект для ЛЮДЕЙ, які готові змінюватися самі та змінювати світ довкола себе. Проект став інтегральним та об’єднав регулярні та окремі навчальні заходи організації у спільну систему подій. У ЗШС увійшли: щорічний навчальний семінар «Практичні аспекти місцевого самоврядування», «Літня школа самоврядування», майстер-класи для місцевих політиків. Такий підхід дав можливість пропонувати різну глибину подання та засвоєння навчального матеріалу і розраховувати на комплексність навчання.
Аспіранти кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності охоче діляться своїми знаннями та досвідом при обговоренні питань удосконалення освітньої складової процесу підготовки фахівців для органів публічної влади.
Змінюємося самі та змінюємо світ довкола себе.
 
Ірина Грищенко,
доктор наук з державного управління,
науковий керівник аспірантки
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook