Віталій Сандига, учень 11 класу Переяславської ЗОШ № 1: Моя мрія - факультет ветеринарної медицини НУБіП України

7 лютого 2020 року

- Розкажіть про себе.
- Мене звуть Віталій Сандига. Навчаюсь в 11 класі Переяславської ЗОШ № 1 у місті Переяслав Київської області. Беру активну участь у громадському житті школи та міста.

- Чому Ви обрали саме спеціальність ветеринарна медицина і саме НУБіП України?
- Мені дуже подобається спеціальність «ветеринарна медицина», тому що дбати про здоров’я тварин це надзвичайно гуманно та важливо. На мій вибір вплинув лікар ветеринарної медицини, депутат міської ради, кандидат ветеринарних наук, генеральний директор «Сімекс-альянс Україна», випускник НУБіП України Саулко В’ячеслав Володимирович, який є прикладом відданості професії та надзвичайно кваліфікованим спеціалістом. Разом з професором Карповським Валентином Івановичем він проводив профорієнтаційний виступ перед випускниками нашої школи. Також я приїздив на день відкритих дверей у НУБіП України. Мені надзвичайно сподобався цей сучасний, високорейтинговий заклад вищої освіти. Все це разом і вплинуло на моє рішення стати лікарем ветеринарної медицини. То ж навчання в самій потужній ветеринарній школі України на даний момент моя основна мрія.

- Які Ваші плани на майбутнє?
- Після закінчення навчання хочу пройти стажування у хорошій клініці в Україні або за кордоном. Можливо, буду вступати до аспірантури на одну із кафедр факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Наукова робота мені подобається. Буду навчатися добре, аби стати гарним фахівцем з улюбленої спеціальності «Ветеринарна медицина».

- Крім навчання, чим Вам подобається займатися?
- Я дуже люблю музику, закінчив музичну школу. Добре граю на гітарі. Знаю, що в університеті є кілька Народних творчих колективів, тому мені хотілося б стати членом одного з них.

Розмовляв професор кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого Валентин Карповський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook