Випускники Лісниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського – Цікаленко Валентина та Шевчук Віра бажають навчатися на факультеті Харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБІП України

10 лютого 2020 року

– Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

  – До нашої школи неодноразово приходили викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України, розповідали про факультети, які працюють в університеті, умови навчання і проживання, міжнародну практику, громадську діяльність, показували цікаві презентації  (Шевчук  Віра)

– Чим Вас зацікавив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

       – В листопаді 2019 року ми відвідали Ваш факультет і були просто у захваті!!! Декан факультету дуже цікаворозповіла нам про оздоровче харчування, переваги та перспективи різних технологій харчових виробництв (Цікаленко Валентина).

      –Тема правильного харчування для нас - дівчат, дуже актуальна, оскільки ми любимо різні смаколики, але при цьому хочеться залишатися стрункими і привабливими. Викладачі кафедри показали нам лабораторії,  різні прилади, дозволили дослідити молоко, ковбасні та рибні вироби, провели майстер-класи. Було дуже цікаво! (Шевчук  Віра).

 – Чого очікуєте від навчання?

       – Хочеться, щоб навчання було якісним і цікавим. Я люблю рух, щось нове, тому хочу побільше практичних занять, щоб можна було щось досліджувати, експериментувати, а також побувати на різних виробничих підприємствах,з метою  отримання практичних навичок. (Цікаленко Валентина).

Розмову вела асистент кафедри технології

м'ясних, рибних та морепродуктів

Анастасія Іванюта

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook