Відкрита лекція доцента Гунька Сергія Миколайовича

11 лютого 2020, 9:23
НУБіП України

            10 лютого 2020 року була проведена відкрита лекція кандидата технічних наук, доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Гунька Сергія Миколайовича на тему: ««Характеристика зернової маси, як об'єкта зберігання» для студентів  3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія».

         В процесі викладення лекції студенти ознайомилися із поняттям зернової маси, її основними компонентами, особливостями хімічного складу зернових мас різних культур. Гунько С.М.  розповів про існуючі класифікації зернових мас та фізичні властивості зерна і їх значення  при його зберіганні.

Присутні науково-педагогічні працівники відзначили, що лекція доцента Гунька Сергія Миколайовича мала достатньо високий науко-педагогічний рівень, системність та логічне викладення навчального матеріалу. Слід зазначити, що високий рівень викладання органічно доповнювався мультимедійним супроводом.

Результати анкетування виявили позитивне враження присутніх та виявлено напрями щодо поліпшення процесу подачі матеріалу для кращого сприйняття та засвоюваності.

Професор Подпрятов Г.І.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook