Студенти механіко-технологічного факультету відвідали AgroAnimalShow-2020

24 лютого 2020 року
м.Київ

     Наука – це організовані знання, мудрість – це організоване життя.” – Іммануїл Кант.   Мабуть, з такою думкою прокинулися студенти механіко-технологічного факультету 20 лютого, та вирішили організувати похід на агровиставку AgroAnimalShow.


    Виставка, як завжди, проходила в МВЦ, біля метро Лівобережна. Що ж було представлено на виставці, запитаєте Ви? Все те, що полегшить мені життя в майбутньому, як молодому інженеру. Найновітніші технології у підготовці до сівби та механізації тваринництва.
    Не обійшлося і без цікавих семінарів, на яких було дуже приємно зустріти наших викладачів, які також відвідували виставку. Дякуючи цій зустрічі, студенти не тільки подивилися на круті технології, але і змогли зрозуміти принципи їх дії.


   Зазвичай, приїхавши на таку виставку, я очікував побачити KUHN, Claas, Lemken... Але не обійшлося і без вітчизняних виробників, що дійсно тішило око. У цьому році їх стало трішки більше
    І кожного разу, відвідуючи таку виставку, я сподіваюсь, що українські виробники будуть потрохи ставати на ноги. Адже, ми - аграрна країна, за нами майбутнє!
 

 Голова медіа відділу механіко-технологічного факультету Дмитро Малига
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook