Профорієнтаційної роботи кафедри психології

25 лютого 2020 року

     25 лютого в рамках профорієнтаційної роботи кафедри психології доцент Дмитро Костюк відвідав спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №260 з поглибленим вивченням української мови та літератури Голосіївського p-ну м. Києва. Він провів ознайомчу лекцію про умови вступу та навчання в НУБіП України.
   У класі відбувся жвавий діалог, питання були різнопланові. Учні цікавились правилами вступу, проходженням виробничої i переддипломної практики, навчанням за кордоном, a також військовою підготовкою для юнаків та дівчат. Випускники намагались більше дізнатись про спеціальність «Психологія», її переваги на ринку праці та місця майбутнього працевлаштування.

     З учнями було проведено анкетування щодо вибору майбутнього фаху. Подальший аналіз анкет показав, що двоє учнів, а саме Щур Антон та Вилегжаніна Адріана мріють навчатися в НУБіП України за спеціальністю психологія.

    I на завершення, Дмитро Костюк запросив учнів до університету на День відритих дверей i побажала випускникам успішної здачі ЗНО.
    Кафедра психології висловлює подяку директору спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №260 з поглибленим вивченням української мови та літератури Карпенко Вікторії Михайлівні та сподівається на подальшу співпрацю.

 

Дмитро Костюк
доцент кафедри психології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook