Сприяємо професійному самовизначенню учнівської молоді

2 березня 2020 року

Обрання майбутньої професії – один із головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самого суб’єкта, для його морального задоволення, високої самооцінки, перспективного працевлаштування, так і для суспільства в цілому.

Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України Сова Олена Юріївна провела 02 березня 2020 року профорієнтаційну роботу з учнями 11 класу середньої загальноосвітньої школи № 121 Солом’янського району міста Києва з метою ознайомлення школярів із напрямами професійного самовизначення, формування в молоді мотивації до вибору актуальних на ринку праці управлінських професій.

Учні отримали роздатковий матеріал про спеціальності на факультеті аграрного менеджменту, почули про умови вступної кампанії до Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2020 році. Старшокласники заповнили електронні анкети випускника, дізналися про можливості особистої участі у Конкурсі проєктів для КМДА.

Представниця кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту провела просвітницьку бесіду, інформація з якої дала змогу розширити знання учнів про світ project-management-у, запросила потенційних абітурієнтів до участі у безкоштовному освітньому проєкті «Весняна школа «Твоє майбутнє», який стартував на факультеті аграрного менеджменту з 01 березня 2020 року.

 

Адміністрація середньої загальноосвітньої школи № 121, в особі директорки Даценко Лариси Василівни, уклала договір про співробітництво Школи з факультетом аграрного менеджменту НУБіП України.

 

Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook