Працюємо з учнями 223 школи разом над ідеями для проєктів!

2 березня 2020 року

За Вашою думкою, а яка зараз найбільш гарна ідея для проєкту? А для бізнес-проєкту? Так-так, може ще ж бути й соціальний проєкт, й проєкт для громади!

Саме про це ми й говорили 2 березня 2020 року під час зустрічі з учнями 11 класу середньої загальноосвітньої школи № 223 м.Києва.

Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України Дєліні Марина відвідала учнів 11-го класу з профорієнтаційним тренінгом «Мій проєкт».

 

 

Під час зустрічі було надано інформацію щодо самого університету, процесу навчання в ньому, можливостей стажування, проходження практики та отримання подвійних дипломів. Особливістю навчального процесу є постійне запрошення спеціалістів-практиків, що викликало жвавий інтерес з боку учнів.

Далі учні працювали над проєктними ідеями для власної справи та визначали критерії ефективності проєкту. Варто відмітити, що більшість проєктів було соціального спрямування, тобто орієнтовані на покращення середовища та якості життя громадян України.

Наприкінці зустрічі учням розповіли про конкурс проєктних ідей, який проходитиме на базі нашої кафедри під егідою КМДА та Весняну школу «Твоє майбутнє», перша зустріч з якої відбудеться вже 14 березня 2020 року в ауд. 614, 10-го корпусу.

До нових зустрічей!

 

Дєліні Марина,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту
НУБіП України

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook