Дистанційне навчання на кафедрі екології агросфери та екологічного контролю під керівництвом доцента Ладики Марини Миколаївни

26 березня 2020 року

Наразі, у зв’язку із запровадженими карантинними заходами, студенти активно долучаються до дистанційного вивчення дисциплін. Зокрема, на цьому тижні (23-27.03.2020 р.) студенти 4-екологи курсу плідно працюють над освоєнням практичного курсу з дисципліни «Основи ГІС» під керівництвом к.с.-г.н., доцента Ладики Марини Миколаївни. Вони виконують практичну роботу №4 «Створення векторних шарів (точкових, лінійних, полігональних)»


Також активно і працюють магістри-екологи (ОПП «Екологічний контроль і аудит і «Охорона навколишнього середовища» над освоєнням практичного і теоретичного матеріалу з дисциплін «Екологічний аудит» (лекція 6 «Екологічний аудит в лісовому господарстві і практична робота №4 «Аудит документації у частині «водні ресурси» і «Екологічний менеджмент» (лекція №8 «Екологічний менеджмент неурядових організацій і практична робота №4 «Виявлення важливих екологічних аспектів»


Не відстають і студенти-екологи третього курсу. На цьому тижні вони дистанційно освоювали дисципліну «Моніторинг довкілля 2 (геоінформаційний моніторинг)»: лекцію №4 на тему: «Основи геопросторового аналізу» та розпочали практичну роботу №4 «Ретроспективний аналіз змін стану навколишнього середовища з використанням інструментів Google Earth». Слід відмітити активну здачу попередніх робіт через ресурс Google Disk студентками Базярук Марією та Лагойко Анастасією.


 

доцент кафедри Марина Ладика

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook