Дистанційне навчання на кафедрі загальної екології та БЖД

26 березня 2020 року
Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. у зв’язку з оголошенням карантину навчання студентів  проводиться за дистанційною формою навчання за допомогою навчального порталу НУБіП, а також шляхом листування за електронною адресою викладача.

     Зокрема, для студентів ОС Бакалавр за спеціальністю 101 Екологія з дисципліни «Моніторинг довкілля» (викладач – доцент кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Олена Ракоїд) розміщено оновлений матеріал за темою «Моніторинг поверхневих вод та якості води» (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2246), надано завдання до теми, встановлено строки контролю.

     Для студентів ОС Магістр за спеціальністю 101 Екологія та 162 Біотехнології та біоінженерія (очна та заочна форми навчання, викладач – доцент кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Олена Ракоїд) ведеться курс «Цивільний захист», де студентам також запропоновані теми до самостійного опрацювання та виконання індивідуальних завдань.

     Доцент кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності Лариса Піскунова, щоденно працює зі студентами першого курсу економічного факультету у навчальному порталі за дисципліною «Безпека праці та життєдіяльності». Наразі студенти закінчили проходження 1 модуля з даної дисципліни.

І студентам, і викладачам міцного здоров'я!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook