Кафедра фізики перейшла на дистанційну форму навчання

26 березня 2020 року

 Світова проблема нового коронавірусу – це безпрецедентний виклик людству у багатьох сферах і освіта, на жаль, не є виключенням. Однак, в умовах карантинного режиму, який продовжено ще принаймні на місяць, кафедра фізики НУБіП України прикладає максимум зусиль, для збереження високого рівня освітнього процесу.

 
 
Студентки  І курсу факультету ХТУЯП АПК Панченко Вероніка та Колодченко Анастасія: дистанційне навчання - цілком прийнятна форма!
 
У відповідності до Наказу ректора «Про заходи у НУБіП України у зв’язку з оголошенням карантину», викладачі кафедри перейшли на дистанційну форму навчання. Усіх студентів, що проходять навчання на кафедрі у цьому семестрі, зараховано на відповідні електронні курси. Викладачі згідно до робочих програм надають завдання з практичних, розрахункових та лабораторних робіт. Лектори пропонують студентам також і самостійну конспективну роботу з «паперовою» та електронною літературою, передбачено створення презентацій на задану тему та написання коротких тематичних ессе.
 
 
Доцент кафедри фізики Черній В.П. перевіряє розрахункові роботи
 
Викладачі щоденно проводять моніторинг успішності та активності студентської роботи, вказуючи на конкретні недоліки. Лектори завжди відкриті для консультацій та спілкування зі студентською спільнотою у форумі платформи Еlearn, мессенджерах, соціальних мережах та просто у телефонному режимі.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook