Дистанційне навчання

27 березня 2020 року
Кафедра фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна

    Завідувач кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна доцент Гентош Дмитро Тарасович постійно проводить телефонне спілкування зі співробітниками кафедри та студентами спеціальності «Захисту і карантину рослин»

 

Гаріян Ольга, студентка 3 курсу факультету захисту рослин, біотехнології та екології спеціальності «Захист і карантин рослин» дала відповіді на питання:

 

Де ви перебуваєте під час карантину?

Наразі разом із своєю родиною знаходжусь вдома.

Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

Процесу адаптації до дистанційного режиму навчання в мене не було, оскільки ми звикли працювати у системі Elearn з 1 курсу. Проте, новинкою стала робота з викладачами у Skype режимі, спочатку було дивно, як це буде працювати, але з часом ми звикли. Недоліком дистанційної роботи є часте «підвисання» електронної платформи, мабуть, через велику кількість споживачів одночасно.

 Які маєте побажання для викладачів?

Хотілося б, щоб викладачі більш детально описували завдання до виконання лабораторних робіт, надсилали додаткову літературу, адже як доступу до бібліотек немає. Але кращим варіантом додаткової інформації є мультимедійні джерела, оскільки вони краще сприймаються студентами дистанційно.

Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?

Вдома значно складніше опрацьовувати матеріал, адже немає викладача поряд та немає можливості задати питання й отримати миттєву відповідь на нього. Тому, в середньому на навчання виділяю 4 – 5 годин, але іноді я роблю собі вихідний, і щоб наздогнати матеріал потрібно більше часу наступного дня.

Чи вдається під час карантину (займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки)?

Якщо не лінуватися можна знайти час на все. Зараз з’явилось багато різних платформ для саморозвитку. Особисто мені подобаються віртуальні екскурсії по музеях України та світу.

 

 

По завершенні телефонного спілкування Гентош Дмитро Тарасович подякував за надані відповіді та побажав бути здоровими та успішними у навчанні!!!

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook