Ефективне навчання англійської мови дистанційно

31 березня 2020 року

 Наприкінці першого етапу всеукраїнського карантину (12.03.-03.04.2020 р.) старшим викладачем кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Біліченко А.М. ведеться облік, контроль і перевірка надісланих студентами виконаних завдань, приділяється увага студентам, які не мають змоги вчасно виконати й подати на перевірку завдання. Варто зазначити, що не всі студенти наразі стовідсотково залучаються до дистанційного навчання, причинами чого є як технічні проблеми, так і особисті обставини. Тому викладачем в індивідуальному порядку ведеться комунікація з такими студентами через платформу Viber та електронну пошту.
У зв’язку зі Всесвітнім Днем водних ресурсів, що відзначається щорічно 22 березня, студенти 1-х і 4-х курсів агробіологічного факультету, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, ННІ лісового і садово-паркового господарства отримали тематичні матеріали для опрацювання та завдання – підготувати відповідну презентацію в електронному форматі.

Окрім того, реалізовується й контроль поточних знань студентів: з метою перевірки засвоєного раніше матеріалу студенти 1 та 4 курсів отримали відповідне контрольне завдання з дедлайном виконання – 03.04.2020 р.
У зв’язку з продовженням карантину ст. викладачем Біліченко А.М. запланована апробація ZOOM – платформи для проведення он-лайн занять, відео-конференцій і он-лайн зустрічей, для чого студентам 4 курсу (5, 3, 1 групи) агробіологічного факультету надіслана відповідна інформація та посилання.

 

Старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Біліченко А.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook