І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з фізики в умовах карантину

6 квітня 2020 року

  

            На початку березня кафедра фізики НУБіП України традиційно проводить І тур олімпіади з однойменної дисципліни серед студентів, переможці якої відстоюють честь університету на ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «фізика». ІІ тур повинен був проводитись в квітні на базі Харківського національного університету міського господарства імені архітектора Бекетова. Наші студенти під керівництвом доц. Гуменюка Я.О. неодноразово завойовували призові місця (в 2019 р. – ІІІ особисте місце). Наша команда була заявлена до участі в ІІ турі, та отримала запрошення.
            Оголошення про початок і умови проведення І туру олімпіади доводилися до студентів на заняттях і були розміщені на дошках оголошень кафедри, навчальних корпусів та у електронних навчальних курсах.
            На жаль, фінал олімпіади, оголошений на 11-12 квітня, провести не вдалося внаслідок оголошеного карантину, але кращих студентів факультетів було визначено та оголошено на сайті кафедри переможцями.
 
У олімпіаді (заочний тур) по напрямках прийняло участь 84 студенти. За результатами співбесіди та очного туру журі визнало переможцями по напрямках:
ІТ1 курс
Бузник ЄвгенійВасильович
 
ЗеВ1 курс
КД1 курс
ЕАіЕ -1 курс
 
Ткаченко Владислав Русланович
АКІТ2-й курс
Жук Денис
 
На ІІ тур плануємо подати 2 студентів, один з них - Жук Денис (АКІТ2-й курс). Ще одного учасника буде визначено за результатами співбесіди з переможцями після закінчення карантину та визначення дати заходу.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook