Квіз-шоу «Around Europe» зі студентами 1 року навчання спеціальності «Теплоенергетика»

11 березня 2020, 14:47

Проведення предметних тижнів, зокрема з англійської мови, дає студентам можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а, можливо, й визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.


Головною метою проведення тижня англійської мови в Національному університеті біоресурсів і природокористування України є підвищення мотивації студентів до вивчення англійської мови, розвиток навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті.


Тиждень англійської мови на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей розпочався з проведення квіз-шоу «Around Europe» зі студентами 1 року навчання спеціальності «Теплоенергетика». Студенти розповіли дуже корисну, захоплюючу інформацію про культуру, традиції, звичаї країн Європи та мали змогу перевірити рівень власних знань з англійської мови (виступаючі висловлювалися англійською), а також отримати насолоду від перегляду фільму «European countries». Студенти продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою.


Тиждень англійської мови сприяє розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів студентів та доводить, що сучасні студенти знають, люблять і хочуть вивчати англійську мову.

доцент С. В. Цимбал

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook