Дебют відкритих занять нових колег

25 лютого 2020, 15:57
На початку 2019/2020 навчального року до згуртованого колективу кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей долучилися нові колеги: к. філол. н., доц. А. В. Підпалий та к. пед. н., старший викладач Я. В. Бут. І вже 25.02.2020 р. отримали нагоду продемонструвати власні методичні доробки, доповнені ознайомленням зі специфікою проведення практичних занять для майбутніх фахівців агробіологічного спрямування.
У спокійній доброзичливій атмосфері старший викладач , к. пед. н. Я. В. Бут акцентувала увагу першокурсників на обговоренні проблем боротьби з шкідниками, провівши міжпредметні зв’язки іноземної мови з такою цариною знань як захист рослин, а к. філол. н., доц. А. В. Підпалий здійснив своєрідне психолого-філологічне дослідження проблем ставлення до перемог і поразок на занятті з майбутніми агрономами-випускниками бакалаврату задля розвитку загальних іншомовних вмінь майбутніх вступників до магістратури, яким доведеться складати ЕВІ з іноземної мови, оволодівши загальними поширеними лексичними кліше.
На відкритих практичних заняттях нових колег були присутні к. пед. н., доц. О. Г. Пономаренко, к. пед. н., доц. Н. В.Яременко, ас. Т. М. Вознюк та ст. викладач К.Г. Якушко, які позитивно оцінили дебют означених відкритих занять, розвиток навичок читання, письма, говоріння та аудіювання із застосуванням академічних методик та прийшли до висновку: вважати відкриті заняття к. філол. н., доц. А. В. Підпалого та к. пед. н., старшого викладача Я. В. Бут такими, що відбулися та відповідають вимогам до проведення сучасних відкритих занять у ЗВО України.
 
К. Г. Якушко,
Н. В. Яременко,
Т. М. Вознюк,
О. Г. Пономаренко 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook