Засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей у дистанційному режимі

7 квітня 2020, 15:02

06.04.2020 року відбулося засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей у дистанційному режимі з використанням комунікаційного програмного забезпечення Zoom. У відеоконференції взяли участь усі науково-педагогічні працівники кафедри.

Під час онлайн-зустрічі було розглянуто низку важливих питань, зокрема:

1. Досвід та труднощі організації навчання студентів у дистанційному режимі. Постійне забезпечення зворотного зв’язку зі студентами в умовах дистанційного навчання

2. Постійний моніторинг стану здоров'я студентів та викладачів

3. Наповнення та удосконалення ЕНК на навчально-інформаційному порталі e-learn

4. Олімпіада для вступу до НУБіП України

5. Активізація профорієнтаційної роботи кафедри в умовах карантину

6. Підготовка проєкту НДР

7. Соціальні мережі

Завідувач кафедри, кандидат філологічних наук Інна Грабовська наголосила на постійному забезпеченні зворотного зв’язку зі студентами в умовах дистанційного режиму, удосконаленні дистанційного навчання з використанням усіх можливих засобів зв’язку (платформи e-learn, форумів, чатів, відеоконференцій, віртуальних класних кімнат, месенджерів тощо), наповненості електронних навчальних курсів, проведенні онлайн занять відповідно до розкладу, профорієнтаційній роботі в умовах карантину.

Викладачі кафедри поділилися своїм досвідом використання широкого арсеналу інструментів дистанційного навчання. Доцент кафедри, кандидат педагогічних наук Оксана Пономаренко повідомила, що студенти технічних спеціальностей отримали доступ до освітньої онлайн платформи My English Lab від Pearson. Старший викладач, кандидат педагогічних наук Алла Біліченко доповіла про підготовку студентів до ЄВІ з використанням Zoom. Старший викладач, кандидат педагогічних наук Катерина Якушко розповіла про наповнення електронних навчальних курсів із підготовки до ЄВІ з англійської мови.

Позитивним аспектом є те, що всі викладачі кафедри продовжують працювати повною мірою, забезпечуючи реалізацію дистанційного навчання. Здоровя та успіхів!

 

Наталія Яременко,

доцент кафедри англійської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook