Звіт про виконану роботу з дистанційного навчання професора Гафурової Олени Вікторівни за період з 6 по 10 квітня

11 квітня 2020 року
Звіт діяльності Гафурової Олени Вікторівни
д.ю.н., професора, професора кафедри аграрного, земельного та екологічного права
ім. акад. В.З. Янчука
(дистанційне навчання)
       
      Навчальна дисципліна "Аграрне право" викладається для студентів денної форми навчання 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання ОС "Бакалавр" спеціальності 081 -"Право". Дисципліна забезпечена ЕНК "Аграрне право", що був розроблений на платформі Elearn. Доступ до ЕНК "Аграрне право" можливий за покликанням: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1692.  Загальна кількість зарахованих на курс студентів становить 75 осіб. Лекційні заняття завжди проводяться за розкладом. Кожного вівторка на другій парі проводиться леція на нову тему відповідно до Робочої програми навчальної дисципліни "Аграрне право"
       7 квітня 2020 року була проведена остання лекція для студентів юридичного факультету на тему "Правове регулювання трудових відносин в аграрному секторі економіки". Після лекції студенти мали можливість не тільки задати питання по всіх темах, але й обговорити актуальні питання підготовки до захисту курсових робіт та узгодити план їх захисту. Нижче на графіку показана активність студентів юридичного факультету під час проведення останнього лекціного заняття з навчальної дисципліни "Аграрне право".
 
 
        
 
 
 
      8, 9 та 10 квітня 2020 року розпочався дистанційний захист курсових робіт студентами 4 курсу спеціальності 081 - "Право" з використанням хмарного сервісу Descort.
 
 
 
 
       Також продовжується робота над наповненням та апробацією ЕНК "Правове регулювання туристичної діяльності", який доступний за покликанням: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2987.  Загальна кількість студентів зарахованих на курс становить 51 особу. Лекційні заняття проводяться за розкладом, а саме щовівторка на першій парі. 7 квітня 2020 року була прочитана лекція на тему "Загальна характеристика органів, які здійснюють управління і контроль в туристичній сфері". Активність студентів на парі показана на графіку нижче.
 
 
 
 
Олена Гафурова,
професор кафедри аграрного, земельного та
екологічного права ім. акад. В.З. Янчука
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook