ON-LINE ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ЛІСІВНИЦТВА

14 квітня 2020 року
Кафедра лісівництва, ННІ ЛіСПГ, НУБіП України

      Відповідно до вимог сьогодення та необхідності організації подальшої навчальної та наукової роботи 14 квітня було проведено засідання кафедри лісівництва під головуванням Пузріної Наталії Василівни. Були присутні майже усі викладачі кафедри.
       На засіданні були обговорені нагальні питання дистанційного навчання та відвідуваності студентами електронних навчальних курсів в умовах карантину. Акцентовано увагу на необхідності проведення роботи серед студентів щодо користування інтернет-технологіями у навчальному процесі.


       

       Звернули увагу учасників засідання на своєчасність і якість проведення екзаменаційної сесії в онлайн-режимі та перенесення сесій і захистів дипломних робіт у студентів заочної форми навчання.

      В.о. завідувача кафедри нагадала про подачу щотижневих звітів щодо дистанційного навчання та оновлення програм практик (відкорегованих за умов карантину).
    Викладачі кафедри прозвітували про стан виконання поставлених завдань та обмінялись цінним досвідом ефективного проведення занять у дистанційному режимі.
На завершення всі учасники засідання побажали скорішого відновлення роботи та живого спілкування з колегами і студентами.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook