Онлайн засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

6 травня 2020 року

04 травня 2020 року відбулося засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей у форматі онлайн конференції ZOOM.

Розпочалося засідання з вирішення нагальних питань щодо організації літньої заліково-екзаменаційної сесії 2019-2020 н. р. у дистанційному режимі. Завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, кандидат філологічних наук Інна Грабовська довела до відома всіх науково-педагогічних працівників кафедри про неухильне виконання вимог Положень «Про екзамени і заліки в НУБіП України», «Про організацію освітнього процесу в НУБіП України» та Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 н. р. в НУБіП України в умовах карантину та наголосила на неухильному дотриманні затверджених, розміщених на факультетських веб-сторінках та веб-сторінках ННІ, графіків екзаменів, процедури проведення підсумкового контролю (проведення тестування, написання письмової роботи, проведення співбесіди зі студентами з використанням сучасних засобів відео-зв’язку), своєчасному заповненні та відправленні відомостей на електронні пошти деканатів, своєчасному звітуванні про неявку студентів на екзамен та стан заборгованостей у групі.

 

 

Під час засідання кафедри всі науково-педагогічні працівники кафедри перейнялися потребою активізації наукової та навчально-методичної роботи з метою покращення рейтингових показників за 2020 рік.

Також на засіданні розглядалися й інші нагальні питання роботи кафедри в умовах карантину, зокрема: запрошення абітурієнтів на онлайн Дні відкритих дверей, кадрові питання, участь науково-педагогічних працівників кафедри в Міжнародному міждисциплінарному науково-практичному семінарі «Мова, бізнес і право, міжкультурна комунікація: виклики сьогодення» в онлайн форматі.

На завершення засідання Інна Грабовська акцентувала увагу науково-педагогічних працівників кафедри на проведенні занять згідно розкладу та необхідності своєчасної здачі звітів.

 Катерина Якушко,

старший викладач кафедри

англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook