Випускниця МОРОЗ Марина: «Мрію навчатися в НУБіП України, бо це престижно»!

26 квітня 2020 року

У Дні відкритих дверей ми постійно розповідаємо про місце університету у рейтингах вишів Києва та України, його потужну матеріально-технічну базу, наукові здобутки та місця працевлаштування випускників. Саме тому, почесним та важливим для університету, коли талановиті абітурієнти стають нашими студентами. Про одну з наших майбутніх студенток піде мова.

Розкажіть про себе!

Мене звати Мороз Марина, і я учениця 11-А класу школи № 258. Народилася та проживаю в м. Києві.

Чому обрали НУБіП України?

Те, що для мене близькими є технічні предмети, я зрозуміла вже давно. Але головним є де навчаєшся, і які можливості щодо працевлаштування в майбутньому. Багато позитивного та цікавого чула про навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України від своїх знайомих, звісно, я ознайомилась із рейтингом університетів та переконалася, що мій вибір правильний.

Чим керувалися при виборі фаху?

Для мене механіко-технологічний факультет, є можливістю отримати поглиблені знання з тих предметів, в яких я добре знаюся, а це в більшій своїй частині точні та математичні науки. Маю надію, на цьому факультеті реалізувати свій потенціал, як спеціаліста з точних наук. Також, маю велике бажання навчатися та розвиватися в даному напрямку. На мою думку, дана професія є унікальною, так як поєднує в собі різні вміння, знання і навички, які можна здобути, саме на цьому факультеті. Особисто для мене вони є надзвичайно цікавими та перспективними. Хоча, багато молоді на сьогодні, шукають «легких» та «популярних» спеціальностей, я ж вважаю, що знання, які я отримаю в НУБіП України, і мій майбутній фах, який я обираю, приведуть мене до успіху!


Розмовляла Ірина Матвієнко,
доцент кафедри філософії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook