Робота студентки Анни Панчук визнана однією із кращих в конкурсі студентських наукових робіт

27 квітня 2020 року

Конкурс студентських наукових робіт є чудовою нагодою для виявлення та розвитку обдарованих студентів, сприянню реалізації їхніх здібностей; стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді; популяризації досягнень науки, техніки та інноваційних технологій.

23–24 квітня 2020 р. у м. Одеса на базі Одеського державного аграрного університету, який згідно Наказу Міністерства освіти і науки України № 1364 від 10.10.2017 р. призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина», повинна була відбутись підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Конкурсу, яка цьогоріч, зважаючи на карантинні обмеження, не відбулася, але власне сам Конкурс відбувся.
Відповідно до Положення про «Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» Конкурс проводиться у два тури: І тур – у вищих навчальних закладах, де наш НДІ здоров’я тварин має власну напрацьовану методологію щодо підготовки та відбору кращих конкурсантів; ІІ тур – у базових вищих навчальних закладах. У свою чергу, ІІ тур Конкурсу проводиться у два етапи: перший – рецензування робіт, другий – проведення підсумкової науково-практичної конференції.
Для організації та проведення ІІ туру Конкурсу була створена фахова галузева конкурсна комісія, склад якої затверджено Наказом ректора ОДАУ. Членом цієї комісії від Національного університету біоресурсів і природокористування України був д. вет. н., професор, директор НДІ здоров’я тварин Дмитро Засєкін.

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020 р., рішення Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 р. про продовження терміну карантину до 24 квітня 2020 р., галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення оголосити переможців конкурсу згідно суми одержаних балів двох рецензій.
За результатами Конкурсу наші студентка Анна Панчук, член гуртка,  виборола III місце у Конкурсі за спеціальністю 212. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook