ON-LINE ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ЛІСІВНИЦТВА

12 травня 2020 року
Кафедра лісівництва, ННІ ЛіСПГ, НУБіП України

     Відповідно до вимог сьогодення та необхідності організації подальшої навчальної та наукової роботи 12 травня було проведено чергове засідання кафедри лісівництва під головуванням Пузріної Наталії Василівни. Були присутні майже усі викладачі кафедри.
   На засіданні були обговорені нагальні питання завершення дистанційного навчання студентами та підготовка їх до екзаменаційної сесії в умовах карантину. Для студентів 4 курсу закінчено розробку програм навчальних практик та розміщений порядок їх проведення на електронних навчальних курсах.

     Звернули увагу учасників засідання на своєчасність подання робочих програм із дисциплін та терміни подачі дипломних робіт до репозитарію. Також було зазаначено про дистанційне проведення кваліфікаційного іспиту з обов'язковою співбесідою через засоби дистанційного спілкування.

     В.о. завідувача кафедри нагадала про подачу щотижневих звітів щодо дистанційного навчання та про проведення дистанційно студентської конференції.
      Викладачі кафедри прозвітували про стан виконання поставлених завдань.
    На завершення всі учасники засідання черговий раз побажали скорішого відновлення роботи та живого спілкування з колегами і студентами.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook