Привітання учасників наукогового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні»

13 травня 2020, 14:22
НУБіП України

  Учасників студентської науково-практичної конференції «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів», яка відбулась 12 травня 2020 року привітали проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України академік Кваша С.М. і декан економічного факультету професор Діброва А.Д.

    Учасники наукогового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» плідно готуються до майбутньої професії, тому з наставниками досить чітко та детально розглядають всі актуальні питання сьогодення. З підтримкою викладачів кожний студент більш вагоміше сприймає інформацію. Чудовим прикладом є студенти першого курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», які проявили свої здібності в написанні тез: Десятник Налалія з темою «Проблеми та перспективи розвитку фінансів суб’єктів підприємств», Коляда Кристина з темою «Актуальні проблеми управління державними фінансами», Побережна Вікторія з темою «Проблеми становлення фінансової системи сучасної України», Наровіцька Анна з темою «Перша жінка лауреат Нобелівської премії в області економічних наук».

    Сьогодні перед Україною і перед усім світом стоять масштабні виклики фінансового розвитку, забезпечення нової ринкової системи, вплив COVID на економіку, наслідки пандемії у малому та середньому бізнесі. Характер і складність цих завдань такі, що вирішувати їх можна тільки за допомогою сильної науки і сучасних технологій. І дуже важливо, що в цій роботі активну участь беруть молоді вчені, які вже вносять свій вклад у створення нових знань, пропонують чимало оригінальних рішень.

Десятник Н., студентка

Коваль О.М., доцент кафедри економічної теорії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook