Відбулось травневе засідання кафедри філософії

14 травня 2020, 9:08

13 травня 2020 року об 11.00 відбулося чергове засідання кафедри філософії, яке було проведено в режимі відео-конференції в Zoom Meeting.

Розпочала засідання завідувач кафедри філософії Савицька І.М., яка проінформувала колег про розпорядження ректорату та деканату, проведення дистанційно іспитів та заліків під час карантину на платформі Elearn та атестацію аспірантів.

Аспіранти кафедри філософії представили свої звіти та доповіли про пророблену роботу за звітний період. Аспірантка Гордеєва  Ірина, доповіла, що за звітній період підготовлено та опубліковано 2 тез доповідей, 1 стаття у закордонному виданні, і загалом, готово 80% роботи, захист планується на осінь. Науковий керівник, проф. Сторожук С.В., просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету. Аспірантка Соколова Олександра, доповіла, що за звітній період підготовлено та опубліковано 3 тез доповідей та 3 статті у фахових виданнях. Науковий керівник, Максюта М.Є., просив підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету. Аспірант Вовк Анатолій, доповів, що за звітній період підготовлено та опубліковано 2 тез доповідей та закінчено роботу над 1 розділом дисертаційної роботи. Науковий керівник, доц. Кравченко А.Г., просила підтримати звіт аспіранта та рекомендувати його до розгляду на раді факультету. Аспірантка Тимошенко Ольга, доповіла, що за звітній період підготовлено та опубліковано 3 тез доповідей та 1 стаття у фаховому виданні. Науковий керівник, доц. Савицька І.М., просила підтримати звіт аспірантки та рекомендувати його до розгляду на раді факультету. Кафедра одноголосно затвердила та рекомендувала до розгляду на вченій раді звіти аспірантів кафедри.

 

 

 

Окремо завідувач кафедри Савицька І.М. наголосила на підготовці до літньої екзаменаційної сесії в умовах дистанційного навчання, це нові виклики для викладачів, тому ми маємо постійно працювати, і обов’язково оновити білети на платформі Elearn Moodle, провести консультаціі зі студентами. Доц. Лаута О.Д., продемонструвала колегам, як саме потрібно корегувати білети та запитання до іспиту, а також розповіла про умови прийняття сесії дистанційно.
Доц. Культенко В.П., доповідала про підготовку документаціі для МОН, які здаються по закінченню Конкурсу студентських наукових робіт.

 

Особлива увага була приділена питанню профорієнтаційної роботи, доповідала доц. Супрун А.Г., яка зазначила, що 15-17 травня відбудеться ІІ тур олімпіади для вступу в наш університет.
Наступним питанням порядку денного, було питання підготовки та подання проекту наукових досліджень, доповідала проф. Сторожук С.В., яка зазначила, що робота над проектом триває, плідно працюємо над підготовкою всіх необхідних документів для НДЧ.
Без уваги не залишилося і питання інформаційної політики кафедри, доповідав ст. викл. Чорноморденко Д.І., який зазначив, що в період карантину, особлива увага прикута до інформаційної сторінки кафедри, тому ми маємо постійно оновлювати інформацію на сайті кафедри та факультету.
Не залишилося без уваги і питання, звітів про гуртки кафедри філософії, доповідала доц. Данилова Т.В., яка зазначила, що всі керівники гуртків мають підготувати звіти про пророблену роботу та вивісити їх на сайті кафедри.

 

Особлива увага була приділена питанню підготовки колективної монографії за результатами ініціативної теми, робота над підготовкою розділів триває, чітко визначені напрями та розділи монографії. Також, були рекомендовані до розгляду науковій та методичній раді факультету монографії та посібники.
Під час засідання були розглянути і інші питання життєдіяльності кафедри та організації її роботи.

 

Секретар кафедри філософії,
Ірина Матвієнко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook