Старостат – узгоджуємо дії завершення семестру

23 травня 2020 року

    22 травня 2020 року була проведена чергова нарада зі старостами академічних груп механіко – технологічного факультету. Зустріч була присвячена обговоренню поточних питань завершального етапу весняного семестру: складання сесії, підготовці до захистів бакалаврських дипломних проектів і випускних робіт, здаванню кімнат у гуртожитку та формуванню наказу на поселення студентів у наступному навчальному році. Оскільки, цьогорічна весняна сесія має лише дистанційну можливість складання екзаменів і заліків, її успішне проведення залежить від активних дій, як студента, так і викладача на електронній навчальній платформі та у електронних засобах комунікації.

   Старости, разом з кураторами академічних груп, здійснюють контроль участі здобувачів вищої освіти у складанні кожного заліку і екзамену та встановлюють причини відсутності студентів на заходах атестації. За поточний тиждень, 12 студентів факультету не змогли вчасно під’єднатися до екзамену, за поясненням старост, через поганий сигнал інтернет-мережі. Разом з цими студентами, наразі, визначений період доби, коли ефективність сигналу інтернет–мережі у них достатня для дистанційної роботи, отже, в цей період їм буде надана повторна можливість пройти захід семестрової атестації. Старости також підкреслили ефективність дистанційного проведення сесії з використанням платформ відеозв’язку, що надає можливість у співбесіді з викладачем озвучити відповіді на питання, зазначені у екзаменаційному білеті, в підтримку до текстового формату.


   Також, старости, наразі, активно працюють над формуванням пропозицій до наказу на поселення у гуртожиток на наступний навчальний рік, узгоджуючи з кожним студентом своєї групи, номер кімнати для майбутнього його проживання, натомість, кімнати, у яких проживали студенти в поточному році – будуть здані коменданту гуртожитку, до 1 липня 2020 року.
   

    Студенти випускних курсів готуються до захисту кваліфікаційних робіт і проектів, до 25 травня вони повинні пройти перевірку на плагіат, тож зараз вони прикладають всі зусилля для виходу на рубіжний захід.


Ігор Сівак, заступник декана
механіко-технологічного факультет

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook