Кафедра продовжує працювати on-line

26 травня 2020, 12:30
НУБіП України

       26.05.2020 відбулося чергове оn-line засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика з використанням програми комунікації Zoom. Обговорювали питання, щодо процедури проведення  захисту бакалаврських робіт.

    Завідувач кафедри проф. Подпрятов Г.І. поставив завдання перед колективом, щодо організації попереднього дистанційного захисту бакалаврських робіт на кафедрі. Було прийнято рішення, щодо складання графіку попереднього захисту та процедури його проведення. Поперердній захист планується проводити на базі програми комунікації Zoom починаючи з 1 червня 2020 року. Усім студентам до моменту основного захисту необхідно організувати друк та перепліт дипломних робіт і їх доставку у деканат. Усім керівникам необхідно згідно існуючої форми представити відгук керівника на бакалаврську роботу у деканат.

     Крім того, Подпрятов Г.І. представив інформацію, щодо Дня відкритих дверей НУБіП, який планується 29 травня 2020 року та дав завдання відпрацювати процедуру проведення навчальних практик, які розпочнуться з 1 червня 2020 року.

       В цілому засідання було динамічним та насиченим.

Доцент Сергій Гунько

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook