На факультеті аграрного менеджменту триває екзаменаційна сесія

2 червня 2020, 15:37
НУБіП України

      У зв’язку з карантином, цього навчального року сесії проходять дистанційно. 28 травня 2020 року відбувся підсумковий екзамен з дисципліни «Мікроекономіка» для студентів першого курсу денної форми навчання факультету аграрного менеджменту освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент».

     Підготовка до екзамену виявилася важчою, ніж у стінах університету, тому що більше матеріалу довелося опрацьовувати самостійно, але завдяки підтримці та професіоналізму викладачів ми отримали всі необхідні знання для успішного написання іспиту та отримання відмінних балів.

  Проведення іспиту відбувалося на електронній платформі Національного університету біоресурсів і природокористування України Elearn та з використанням платформи Zoom. Деталі проведення та організації іспиту були обговорені та узгоджені заздалегідь.

      Проведення іспиту відбувалося в декілька етапів. Рівно в 11:30 студенти та члени комісії у складі: Власенко Юрій Григорович – к.е.н, доцент кафедри економічної теорії та Гуща Інна Олександрівна – к.е.н., доцент кафедри економічної теорії, зустрілися в онлайн засіданні для проведення інструктажу, переклички та обумовлення варіантів вирішення проблеми у разі можливого виникнення технічних недоліків роботи. Об 11:40 – студенти через свої особисті кабінети в системі Elearn розпочали складання іспиту, на який було виділено годину, після чого комісія приступила до перевірки екзаменаційних робіт. Час очікування був напруженим та хвилюючим. Після перевірки робіт була проведена співбесіда з використанням додатку Zoom, у якому можна без проблем під’єднати як звук, так і відео. На співбесіді стали відомі результати іспиту і всі були дуже задоволені ними.

      Письмовий екзамен складався з 3 етапів: 10 тестових завдань (10 балів), 1 теоретичне питання (10 балів) та 1 задача (10 балів). Система працювала добре, відповідати було зручно, нічого не заважало зосередитися на завданні. Увесь час був зв’язок з викладачем, що також допомагало заспокоїти хвилювання. За результатами написаних тестів та проведеної співбесіди 42% студентів отримали оцінку «відмінно», 58% - «добре».

   Не дивлячись на ускладненість ситуації через карантин, проведення екзамену відбувалося в робочій та водночас, доброзичливій і дружній атмосфері. Всі без виключення студенти мали змогу взяти участь у іспиті і показати свій рівень знань. Членами комісії було зазначено високій рівень підготовки.

     Хочемо подякувати колективу кафедри економічної теорії, зокрема нашому викладачеві, доценту Власенку Юрію Григоровичу за плідну роботу протягом всього навчального семестру та за підтримку на екзамені.

 

 

Ільїна Ксенія,

студентка 1 курсу 4 групи,

факультету аграрного менеджменту

Юрій Власенко,

доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook