Якість вищої освіти, як пріоритет її розвитку

8 червня 2020, 20:24
Київський університеті імені Бориса Грінченка

      Науково-педагогічні працівники кафедри вищої та прикладної математики завжди опікуються сучасними тенденціями у сфері вищої освіти, зокрема її якості.

  Так, зокрема, завідувач кафедри доктор педагогічних наук, доцент Батечко Ніна Григорівна прийняла участь у Всеукраїнському науковому онлайн-форумі «Якість професійної підготовки сучасного педагога: український та європейський виміри», який відбувся 27 травня 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка.
    У форумі взяли участь понад 200 науковців і практиків з різних регіонів України. Серед основних напрямів роботи форуму були: сучасні виміри якості освіти: сучасні виміри якості освіти: вітчизняний та європейський досвід; траєкторії удосконалення якості професійної підготовки майбутніх педагогів: вітчизняний та зарубіжний досвід та ін.
   Батечко Н.Г. виступила у пленарному засіданні форуму із доповіддю: «Якість вищої освіти України в контексті європейських практик: точки дотику та ризику» в якій, окреслила основні тенденції щодо впровадження основних принципів якості освіти у вищій школі України, набутий досвід та основні труднощі їх реалізації у вітчизняному освітньому просторі.
 
 
 
kubg.edu.ua/prouniversitet/news/podiji/6524-vseukrainskyi-naukovyi-onlain-forum-yakist-profesiinoi-pidhotovky-suchasnoho-pedahoha-ukrainskyi-ta-ievropeiskyi-vymiry.html
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook