Вітаємо з Днем народження БАТУКОВУ НАТАЛІЮ МИКОЛАЇВНУ!

9 червня 2020 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Щиро вітаємо з Днем Народження завідувачку навчальної лабораторії кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, заслуженого працівника НУБіП України
БАТУКОВУ НАТАЛІЮ МИКОЛАЇВНУ!

 

 

ШАНОВНА НАТАЛІЄ МИКОЛАЇВНО!

У радісний і світлий День Вашого народження хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення!  Ми знаємо Вас як людину, навколо якої, наче круг Сонця, крутяться планети – структурні підрозділи нашої кафедри та їх персоналії. Без Вас важко уявити існування нашого колективу, і в цей день висловлюємо Вам свою глибоку любов та повагу, вітаємо з черговим життєвим рубежем. Всі ми високо цінуємо Вас як талановитого організатора навчального процесу, хорошу і порядну людину. З цієї нагоди висловлюємо наші сердечні слова поздоровлень і шлемо букет щирих вітань. Ми бажаємо Вам невпинного руху вперед, на випередження. Нехай у Ваших задумах, благословенних людьми, завжди буде мудрість, у всіх службових справах – підтримка однодумців, у серці – світло і тепло від людської вдячності за всі добрі діла, які даруєте оточуючим. Хай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а все зроблене Вами добро повертається сторицею!

Хай кожен Ваш день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами та плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення та творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя - в серце! Від усієї душі зичимо, аби Господь Бог дарував Вам тільки щастя, міцне здоров’я та сімейну злагоду й достаток, а Віра, Надія та Любов були Вашими супутниками на всьому життєвому шляху ще многая і благая літа!

 

Від імені колективу кафедри завідувач,
доктор ветеринарних наук,
професор Віктор Томчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook