Робочі програми оновлено, силабуси – створено

16 червня 2020 року

Нещодавно кафедра фізики проводила планове засідання у дистанційному режимі. Поряд з проблемами, повязаними з готовністю кафедри до наступного навчального року в умовах карантину, персонал розглянув питання про необхідність оновлення робочих програм та створення нового документу – силабусу.

Завідувач кафедри пояснив співробітникам суть даного документу та продемонстрував у якості прикладу виконаний ним особисто варіант для спеціальності 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”. Викладачі кафедри дійшли згоди щодо ефективності силабусу у НУБіП, адже цей документ дійсно дає саме студенту повну картину навчального процесу з конкретної дисципліни, лаконічно демонструє всі необхідні кроки для одержання максимально високого балу.

Співробітники оперативно відреагували на необхідність створення нового документу: наразі силабуси створено для всіх 29 дисциплін, передбачених до викладання на кафедрі. Документи викладено для публічного доступу (https://nubip.edu.ua/node/1381/8). Паралельно викладачі у повному обсязі оновили і робочі програми дисциплін (https://nubip.edu.ua/node/1381/9).

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook