Викладачі кафедри приймають активну участь у роботі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження над покращенням якості практичного навчання студентів

5 липня 2020 року

 

Кафедра електротехніки, електромеханіки та електротехнологій приймає активну участь у роботі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження над покращенням якості практичного навчання студентів. Так у наших студентів, за підтримки ПАО «ДТЕК Київські електромережі», з’явилась можливість дуального навчання. Компанія запропонувала студентам випускних курсів бакалаврату і першого курсу магістратури поєднати навчання і роботу за фахом.

1 липня у ДТЕК Академії відбулась зустріч представників компанії та студентів інституту, яких супроводжували старші викладачі кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Олексій Романенко та Дмитро Сорокін. Під час заходу присутні змогли більше дізнатися про реальні можливості і перспективи дуальної освіти для студентів. Представники різних напрямів роботи та відділів ДТЕК розповіли про свою роботу і можливості навчання. Також наших студентів ознайомили з умовами та режимом роботи у структурних підрозділах ДТЕК та провели екскурсію Академією ДТЕК.

На закінчення для всіх присутніх було проведено ділову гру «Заміна вузла обліку у споживача». Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проявили себе дуже вмілими і обізнаними. Романа Венгера було відзначено окремим призом за активність і лідерські якості.

 

Дмитро Сорокін,

старший викладач кафедри електротехніки,

 електромеханіки та електротехнологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook