Скорочений термін навчання – шлях до успіху!

10 липня 2020, 15:12
м. Київ

 

Студенти 3 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» – вже Бакалаври!

Не зважаючи на умови, які склалися в країні, студенти змогли успішно завершити навчальний рік дистанційно. Нині не втрачаючи наснаги вони готуються до складання вступних випробувань до другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Студентські роки швидкоплинні, але є що згадати та розповісти. За період навчання студенти групи відповідально відносилися до відвідування занять, щоб стати висококваліфікованими фахівцями у галузі аграрних наук та продовольства. Науково-педагогічні працівники факультету тваринництва та водних біоресурсів, у свою чергу, читали лекції та проводили лабораторні чи практичні роботи так, щоб студенту було цікаво і корисно, спонукали їх до самостійної роботи.

 У період навчання приймали активну участь у роботі наукового гуртка «Онтогенез сільськогосподарських тварин».

Активно брали участь у різнопланових конференціях, як університетського так і Всеукраїнського рівнів. Аліна Дібрівна, будучи лише на першому курсі скороченого терміну навчання, стала переможницею конкурсу «Агро 2018» організатором якого був Благодійний фонд Бориса Колеснікова. Вона відвідала 113 Міжнародну виставку машин, послуг, продукції для сільського господарства і тваринництва Fieragricola 2018 в Італії.

Староста групи, Вікторія Мазур, приймала участь у 72 Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції  присвяченій 120-річчю заснування НУБіП України і нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Анна Калініченко, виборола ІІ місце у Всеукраїнській 73-й науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми».

Також, студенти не пропустили можливості побувати за кордоном на практиці, відвідуючи такі країни як Норвегія, Німеччина та Швейцарія.

Студентка, Юлія Сарана, поїхала на навчання до Словаччини з метою здобуття досвіду з бджільництва.

Завдяки курсам в автошколі НУБіП студенти отримали практичні навички та посвідчення водія різних категорій.

Неодноразово відвідували передові господарства з виробництва сільськогосподарської продукції, де кожен знаходив для себе щось нове.

Завдяки Альма-матері були і зустрічі з відомими людьми.

Завжди вболівали за факультет та університет. Відвідували різноманітні заходи та музеї. І про облаштування території університету теж не забували.

 

Вікторія Мазур

Лариса Коропець


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook