Захар Донець з Києва: хочу отримати якісну освіту, тому обираю НУБіП України

18 липня 2020 року
кафедра вищої та прикладної математики НУБІП України

 Захар Донець успішно закінчив середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 62 м. Києва і мріє вступити до ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України на спеціальністю Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка. Захар один з тих старшокласників ,які завітали до нашого університету на День відкритих дверей, вступили на підготовчі курси НУБІП України, приймали участь в університетській Олімпіаді, успішно здали ЗНО  та готуються до вступу на обрану спеціальність університету.

-         Захаре, як розпочався Ваш шлях знайомства з НУБіП України?
-         Моє перше знайомство розпочалося з Дня відкритих університету у листопаді минулого року у навчальному корпусі № 8, де нас школярів гостинно зустріли в ННІ енергетики ,автоматики і енергозбереження. Далі були підготовчі курси в університеті, на яких я отримав якісну підготовку, що дозволило, зокрема, успішно написати олімпіаду з математики і скласти ЗНО з профільних предметів.
 
-        Чому Ви вибрали саме ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження?
-       Існує багато перспективних напрямів видобування енергії: вітряки, сонячні батареї та водень. Я вважаю, що Україна, не зважаючи на економічну кризу, може стати  світовим лідером у розвитку енергетики та її експорту. Вступ до цього інституту надає можливість отримати престижну інженерну спеціальність та гарні перспективи для працевлаштування.
-         Чи вдалося відвідати навчальні лабораторії інституту ?
-   Так, я побував у деяких навчальних лабораторіях інституту, де ознайомився з сучасним електротехнічним обладнанням, зокрема , фірми SchneiderElectric, робото-технічними системами та ін.
 
-         Які Ваші захоплення, Захаре?
-   Захоплююсь спортом, туризмом, електронікою. Приємно вражений, що  в університеті дуже розвинута спортивна інфраструктура, діють багато спортивних секцій, постійно відбуваються спортивні заходи. Тож, сподіваюсь що оберу для себе певний вид спорту та буду намагатися поєднувати з навчанням.
 
-  Дякуємо Вам Захаре, що поспілкувалися з нами, поділилися своїми планами на майбутнє. Зичимо , щоб усе заплановане збулося ,щоб навчання за обраною спеціальністю в Національному університеті біоресурсів і природокористування України було цікавим , змістовним та комфортним.
 Розмовляли:завідувач кафедри вищої та прикладної математики
Батечко Н.Г
доцент кафедри вищої та прикладної математики

Арнаута Н.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook