Колектив кафедри створює інтерактивні лабораторні роботи для дистанційного навчання

12 серпня 2020 року

Учора кафедра фізики провела планове засідання. На повістці дня стояли нагальні питання, пов’язані з наступним навчальним роком, що розпочнеться вже 25 серпня. Завідувач кафедри Бойко В.В. відзначив, що в умовах пандемії принаймні частину курсів необхідно буде проводити дистанційно (у тому числі – і екзамени для 2-4 курсів). Тож, провідними питаннями є закінчення створення у повному обсязі ЕНК та підготовка до проведення лабораторних робіт у режимі онлайн.
У процесі дискусії останню проблему було вирішено розв’язати шляхом створення спеціальних інтерактивних презентацій з фото та відео, що не лише покроково ілюструватимуть виконання лабораторної роботи, але й дозволять студентам самостійно проводити ряд вимірювань у домашніх умовах. Питання завантаження значних об’ємів в умовах низької швидкості інтернету у периферійних регіонах буде вирішено розміщенням відео на Youtube-каналі кафедри та представленням у презентації посилань на даний контент.
Створенням мультимедійного наповнення колектив кафедри зайнявся негайно: наразі вже створено контент для 6 лабораторних робіт, передбачених робочими програмами.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook