Співробітники кафедри відвідали Міжнародну виставку в МВЦ на Лівобережній з метою налагодження співробітництва для покращення матеріально-технічної бази кафедри

20 серпня 2020 року
Міжнародний виставковий центр, м. Київ

19-20 серпня 2020 року науково-педагогічні працівники нашої кафедри в.о. зав. кафедри, доцент Чуба В.В., доценти Шкарівський Г.В. та Бешун О.А. відвідали Міжнародну виставку автотранспорту для бізнесу ComAutoTrans 2020 в МВЦ на Лівобережній з метою налагодження співробітництва з представництвами та дилерами фірм-виробників техніки, роботодавцями та колегами з інших навчальних закладів.

Грунтовний діалог налагоджено з представниками виробників стендів для випробування електрообладнання тракторів і автомобілів (стартерів, генераторів і т.п.), паливної апаратури дизельних двигунів, турбокомпресорів, а також відбувся обмін досвідом з колегами з Барського коледжу транспорту та бунівництва, який є структурним підрозділом Національного транспортного університету і має великий досвід у створенні таких наочних навчальних засобів, як стенди розрізів двигунів, коробок передач та інших автомобільних складових.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook