ОНЛАЙН ЗАХИСТ ЗВІТІВ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ОС "МАГІСТР"

25 серпня 2020 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 ОНЛАЙН ЗАХИСТ ЗВІТІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ МАГІСТРІВ КАФЕДРИ ЛІСІВНИЦТВА

       25.08.2020 р. комісія у складі викладачів кафедри лісівництва на чолі з в.о. завідувача, доц. Пузріною Н.В. заслухали доповіді студентів ОС «Магістр» щодо результатів проходження виробничої практики на підприємствах – базах практики. Під час захисту звітів з практики студенти презентували результати виробничо-господарської діяльності підприємств, зокрема такі питання, як особливості організаційної структури та управління підприємством; організація виробничої діяльності; структура персоналу та його оплата праці; витрати на виробництво та реалізацію продукції та ін.

        Процедура захисту практики також передбачала відповіді на запитання, які стосувалися виконання завдань програми практики. Магістри на досить високому рівні представили результати своїх досліджень і впевнено відповідали на поставлені питання.

        Практика стала фундаментом для формування готовності майбутніх фахівців до здійснення виробничої діяльності, потреби здобувати і застосовувати нові теоретичні і методичні знання й одночасно засвоювати передовий досвід.

      Паралельно з проходженням виробничої практики студенти виконували поставлені перед ними завдання по збору матеріалів для написання дипломної роботи.

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook