Нарада з наставниками академічних груп: у полі зору не тільки якість навчального процесу, а і його безпека

26 серпня 2020 року

 

Організовано розпочався навчальний рік у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Однак, крім забезпечення якості навчального процесу, ми повинні дотримуватись усіх вимог карантину: забезпечувати  соціальну дистанцію, носити маски і використовувати антисептики для рук та вологого прибирання, провітрювати аудиторії тощо.

Пандемія накладає підвищену відповідальність на усіх учасників освітнього процесу. Дбаючи про здоров’я наших студентів та науково-педагогічних працівників, окрім виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка стосовно умов здійснення освітнього процесу у цей період, в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження  використовуються додаткові технічні засоби для термографічного скринінгу та знезараження приміщень.

 

З метою обговорення заходів щодо забезпечення стабільної санітарно-епідеміологічної ситуації відбулась нарада із завідувачами кафедр та наставниками академічних за участю в.о. директора Віктора Каплуна. На порядку денному були питання моніторингу температури студентів з використанням тепловізорів та пірометрів, які є на кафедрах інституту. Методику вимірювань розробили  професори Валерій Горобець та Володимир Козирський.

 

Для знезараження аудиторій та місць загального користування придбані стаціонарні рециркулятори та переносні ультрафіолетові опромінювачі. Ми вдячні компаніям BactoSfera (Олег Ляпота) та МедНова (Сергій Єрошенко)  за співпрацю і партнерські відносини. Наші партнери не тільки люб’язно поставили нам своє обладнання в умовах сьогоднішнього дефіциту, а й зробили значні знижки. Методичне забезпечення щодо використання опромінювачів в умовах освітнього процесу розробив професор Леонід Червінський.

  


Переконані, це створює додаткові можливості щодо успішного і безпечного проведення контактного навчання.

За матеріалами наради,

 Вікторія Ликтей, асистент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook