26 серпня 2020 року відбулося перше засідання кафедри філософії у новому начальному році

27 серпня 2020 року

26 серпня 2020 року відбулося перше засідання кафедри філософії у новому начальному році.

Розпочала засідання завідувач кафедрою Інна Миколаївна Савицька, яка повідомила про те, що всі деканати слідкують за роботою викладачів, потрібно чітко ходили на пари, всі викладачі мають перевіряти свій розклад, а також повідомила, що нові реалії українського суспільства в умовах пандемії диктують нові правила, потрібно стежити за своїм здоров`ям, носити захисні маски та дотримуватися умов карантину. В нових умовах відбуватиметься і навчальний процес 2,3,4 курси навчаються очно до 20 вересня, а далі дистанційно, а перший курс з 21 вересня починає навчання і навчається очно, тільки в кінці семестру піде на 2 тижні на дистанційну освіту.

Важливим питанням, яке було розглянуте на засіданні кафедри, це рекомендація про присудження вченого звання доцента кандидату філософських наук Лауті Олені Дмитріївні. Олена Дмитріївна представила свої здобутки, вона захистила кандидатську дисертацію в 2009 р., працює на посаді доцента кафедри філософії НУБіП України з 01.03.2016 р., здійснює навчальну діяльність протягом 11 років. Має сертифікат В-2, що підтверджує достатній рівень володіння іноземною мовою (польська мова), а також сертифікат, що підтверджує міжнародне стажування за кордоном та сертифікат підвищення кваліфікації. Загалом має 103 публікації, з них 75 наукових та 28 навчально-методичного характеру, у тому числі 14 наукових праць, опублікованих у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях та 1 публікація у періодичному виданні, яке включене до наукометричної бази Web of Science. Кандидатуру Олени Дмитріївни одноголосно підтримали всі присутні викладачі кафедри філософії під час таємного голосування.

Також, виступила секретар кафедри доц. Матвієнко І.С., яка представила план засідань кафедри на 2020-2021 н.р., який був затверджений. На засіданні кафедри розглянуті та рекомендовані до розгляду вченій раді факультету посібники та методичні вказівки і обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.

 

Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook