Початок нового 2020-2021 навчального року у незвичних умовах

28 серпня 2020 року

Початок нового навчального року в умовах загальнонаціональних карантинних заходів має свої особливості, що втрутилися у звичне життя кожного громадянина та змінили організацію проведення навчального процесу.
Так, 26 серпня 2020 року доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Людмила Буценко провела виховну роботу зі студентами 2 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту.
Людмила Буценко привітала студентів з початком нового 2020-2021 навчального року, наголосила на особливих умовах навчального процесу цьогоріч та детально поінформувала студентів про особливості поведінки під час навчання у навчальних корпусах. Куратор нагадала правила поведінки під час проживання у гуртожитку в умовах пандемії COVID-19 та особливо наголосила на необхідності дотримання безпечної дистанції і застосування засобів індивідуального захисту.

Також під час виховної години було обговорено ряд  питань щодо плану роботи студентів на перший семестр навчального року, який передбачає виконання необхідних умов навчального процесу, участі у культурних заходах, необхідності ведення здорового способу життя тощо.
Студенти задавали запитання щодо графіку занять, умов навчального процесу з переходом до фази дистанційного навчання тощо. 
Наприкінці розмови студенти поділилися  своїми враженнями від навчання в умовах загальнонаціональних карантинних заходів і висловили сподівання, що новий 2020-2021 навчальний рік буде успішним.

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook