Актуальне за місяць: Об’єднання математичних кафедр в Національному університеті біоресурсів і природокористування України

29 серпня 2020 року
НУБІП України

 

      Рішенням вченої ради університету від 24 червня 2020 року кафедру вищої математики ім. М. Кравчука приєднано до кафедри вищої та прикладної математики.
      25 серпня 2020 року відбулось перше очне засідання кафедри вищої та прикладної математики у новому складі під головуванням завідувача кафедри Батечко Ніни Григорівни, доктора педагогічних наук, доцента. Розглянуто низку нагальних питань, що стосуються плану роботи на новий 2020-2021 навчальний рік, забезпечення ЕНК та викладання навчальних дисциплін кафедри англійською мовою, розподілу обов’язків серед науково-педагогічних працівників, оновлення робочих навчальних програм, підготовки до адаптаційних курсів тощо.
      Принагідно зауважимо, що засідання кафедри вищої та прикладної математики проводилося в перший день 2020/2021 навчального року − року математичної освіти в Україні (про це йдеться в указі глави держави № 31 від 30.01.2020 р .).
      Вітаємо колег із цією подією і бажаємо гарного настрою, здорового оптимізму, творчої наснаги й подальших здобутків в галузі математики, її прикладань для особистого наукового зростання та розвитку кафедри вищої та прикладної математики.

 

                                                              Людмила Панталієнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook