Використання сучасного обладнання при опануванні дисципліни «Трактори і автомобілі» – основа майбутнього успіху наших випускників

2 вересня 2020 року
Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергосистем

Підготовка інженерів аграрної галузі має відповідати вимогам європейського освітнього простору, сучасного стану аграрно-промислового виробництва та рівня розвитку техніки.

Успішне опанування дисципліни «Трактори та автомобілі» дає можливість отримати майбутнім інженерам різносторонні знання з конструкції, основ теорії та розрахунку, випробування й аналізу роботи тракторів, автомобілів, мобільних енергетичних засобів для ефективного використання в агропромисловому виробництві. Використання новітнього обладнання в рамках вивчення даної дисципліни дозволяє студентам успішно опановувати конструкцію, принципи роботи та будову сучасної техніки.

На кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергосистем було проведено лабораторно-практичну роботу з дисципліни «Трактори та автомобілі» зі студентами 3 курсу групи АІ-1801 з вивчення будови електричної системи трактора John Deere з використанням сучасного пристрою для діагностування NAVIGATOR TEXAs.

Окрім будови електричної системи трактора John Deere 7130 на даному занятті студенти отримали навички підключення та використання інтерфейсу приладу NAVIGATOR TXTs італійської компанії TEXA, який також може бути використаний для діагностування вантажних та легкових автомобілів.

 

  

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook