Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського взяли участь у черговому робочому засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.01

3 вересня 2020 року
 В Університеті стартував новий 2020-2021 навчальний рік. Проте для науково-педагогічних працівників це не лише початок навчального року, а й продовження відповідальної та напруженої роботи і у інших напрямах діяльності, що провадить НУБіП України.
 
  2 вересня 2020 року відбулося робоче засідання спеціалізованої вченої ради Д 26.004.01 із захисту кандидатських і докторських дисертацій за спеціальностями 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством», 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)» і 08.00.09 «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)». Активну участь у засіданні спеціалізованої вченої ради прийняли викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, які входять до її складу: доктор економічних наук, професор Василь Павлович Горьовий, докторка економічних наук, професорка Надія Петрівна Резнік члени ради; кандидатка економічних наук, доцентка Ольга Петрівна Гогуля – вчений секретар.
  Відповідно до порядку денного, першим питанням було розглянуто про призначення офіційних опонентів по трьох дисертаціях здобувачів (В.В. Ващенка, Ю.Г. Гаврилюк, В.С. Дяченка), поданих до спеціалізованої вченої ради на здобуття наукових ступенів кандидата економічних наук зі спеціальностей 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством» і 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)». Попередньо, спеціалізованою вченою радою, було призначено експертні комісії для детального вивчення матеріалів дисертацій здобувачів. По двох дисертаціях членами комісій були призначені професор В. П. Горьовий і професорка Н. П. Резнік. Всі роботи отримали позитивні висновки комісій спеціалізованої вченої ради на предмет відповідності дисертацій профілю ради.
  Здобувачам надано також дозвіл на публікацію авторефератів у відкритому друці, після розміщення повідомлення про захисти на вебсайті МОН України, та затверджено списки розсилки автореферату. На засіданні розглянуто і ряд інших питань щодо функціонування спеціалізованої вченої ради Д 26.004.01.

   Засідання відбувалось як за очної присутності членів спеціалізованої вченої ради, так і онлайн-участі на платформі Zoom.

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту

ім. проф. Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook