Практика магістрів 2 року навчання спеціальності «Менеджмент ЗЕД» (освітньо-професійна програма)

3 вересня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

           Магістри 2 року навчання спеціальності «Менеджмент ЗЕД» (освітньо-професійна програма) одержали завдання для проходження виробничої практики.

Виробнича практика студентів буде проходити в період з 2 вересня по 21 жовтня 2020 року. Кожний студент одержав індивідуальне завдання на період практики. Під час відео-конференції була озвучена структура звіту з практики та встановлений час щотижневих зустрічей для короткого звітування про виконану роботу.

 

На відеоконференції були присутні завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД  д.е.н., професор Мостенська Т.Л., заступники декана факультету аграрного менеджменту доц. Карпенко Л.Ф., ст. викладач Гречанюк Л.М. та наставник академічної групи Міщенко І.А.

Карпенко Л.Ф. звернула увагу магістрів на терміни подання до захисту магістерських робіт, приділивши при цьому особливу увагу  дотримання вимог академічної доброчесності при написанні  магістерських робот. Заступник декана зазначила, що у разі виявлення плагіату магістр не буде допущеним до захисту.

Гречанюк Л.М. звернула увагу магістрів на те що в жовтні 2020 р. кафедрою адміністративного менеджменту та ЗЕД буде проводитись наукова конференцію, в роботі якої можуть прийняти участь магістри. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook