Вітаємо з ювілеєм старшого лаборанта кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Степаненко Людмилу Петрівну

11 вересня 2020 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Щиро вітаємо з ювілеєм старшого лаборанта кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого
Степаненко Людмилу Петрівну


Вельмишановна Людмило Петрівно!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого славного Ювілею! Цього святкового дня бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного щасття, сімейного затишку та успіхів у всіх справах. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі та близькі люди. Хай мрії втілюються у життя і приносять радість.
Ви навчалася в Українській сільськогосподарській академії, яку закінчили у 1972 році і отримали фах лікаря ветеринарної медицини. З 1972 по 1974 рік трудилися на посаді головного лікаря ветеринарної медицини в колгоспі «Глибоке» Бориспільського району Київської області. З 1974 по 1976 рік працювали керівником відділу у військовій частині № 42278 Київського військового округу. У якому б колективі Ви не трудилися, Ви завжди були дисциплінованим працівником, доброю, готовою прийти на допомогу людиною, яку всі поважали.
З 1976 року і дотепер Ви працюєте у Національному університету біоресурсів і природокористування України. З 1978 по 2002 роки – на кафедрі патологічної анатомії і ветеринарно-санітарної експертизи старшим лаборантом. Виконували обов’язки секретаря Державної екзаменаційної комісії. Захистили магістерську роботу. З 2002 року Ваше життя пов'язане з кафедрою біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, де Ви працюєте на посаді старшого лаборанта, цілком віддаєте себе забезпеченню безперебійної, успішної навчальної та наукової роботи колективу. Ви є автором близько 10 друкованих науково-методичних праць, які допомагають навчатися нашим студентам та аспірантам. За сумлінну працю у Національному університету біоресурсів і природокористування України Ви нагороджені багатьма грамотами та подяками.
Ми не уявляємо себе без Вашого значного внеску в роботу кафедри, без Ваших усмішок, доброзичливості та людяності, які дали Вам можливість користуватися беззаперечним авторитетом у колективі кафедри, факультету ветеринарної медицини та університету.
Ми дуже 
Вас цінуємо ! 

 


Шановна Людмило Петрівно!
Від душі зичимо Вам щонайміцнішого здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задумів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя та щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій і щасливих випадків! Бажаємо радіти не лише Вашим досягненням, а й успіхам Ваших дітей, онуків і правнуків, насолоджуватися кожною хвилиною життя, любити і бути коханою!


Від імені колективу кафедри завідувач,
професор Віктор Томчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook